SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

00.00 lei

ORDER LIST

Skip to Content

SCROLL

Existam sa creem vinuri deosebite ce produc o mare placere.

Calitatea produselor oferite este certificata de organisme internationale prin standardele ISO si HACCP. Vinurile sunt fabricate conform unor tehnologii speciale din struguri de soi, recoltati pe podgoriile insorite ale Vrancei.

empty_field

Carpații de Curbură formează un adăpost natural, pantele line și largi cu expoziție sudică prezintă un debuseu mare de evacuare a aerului rece.

Casa de Vinuri VINGEX, infiintata in 2004, a ajuns in scurt timp un producator important de vinuri din zona Vrancea. Firma foloseste utilaje si tehnologii moderne pentru producerea si imbutelierea vinurilor.

Aceste vinuri se remarca printr-o perlare frumoasa, buchet fin si arome parfumate. Profesionalismul si sufletul vinificatorilor companiei sunt incorporate in aceste perle ale vinificatiei clasice.

INTALNITI-L PE

Vinificator

Dintre soiurile produse de catre crama noastra mentionam: FETEASCA REGALA, REASLING, SARBA, SOUVIGNON BLANC, MUSCAT OTONEL, ALIGOTE, MERLOT, CABERNET SOUVIGNON.

Producand vinul din cei mai calitativi struguri imi da oportunitatea sa fiu creativ in timp ce folosesc tehnici traditionale de vinificatie

George Tiganus
Vinificator
Crama Vingex
toma
poze-4
PODGORIA

Un loc de Stat

PODGORIA COTEŞTI (6589 ha) constituie o continuare a plantaţiilor din podgoria Odobeşti, beneficiind de resurse heliotermice ridicate şi cuprinde centrele viticole: Coteşti, Vîrteşcoiu, Cîrligele, Urecheşti, Tîmboieşti şi Dumbrăveni.
Obiective tehnico-economice cu valoare pentru turism din zona podgoriei Coteşti.
odgoria Coteşti este amplasată pe sectorul sudic al piemontului vrâncean din estul Carpaţilor şi Subcarpaţilor, în continuarea Podgoriilor Panciu si Odobeşti de la nord, împreuna cu care formează cunoscutele „ podgorii vrâncene” sau „putnene”.

struguri 2

Casa de Vinuri VINGEX este situata in comuna Gura Calitei judetul VRANCEA, comuna care are intrare din E 85. Sigla si denumirea vinului „Vinul lui Ureche” sunt marci inregistrate. Capacitatea de productie este de o suta cinci zeci de mii de litri. Trecerea de la must la vin se face prin mecanisme mecanice si termice. Vinul este depozitat in cele mai noi si performante recipiente.

PRODUCTIE

Cei mai buni folosesc intotdeauna cele mai bune unelete

In  Comuna Urechesti, jud. Vrancea  se afla noul magazin de prezentare al Casei de Vinuri VINGEX. Situat pe DN2-E85 magazinul ofera produse traditionale romanesti si este Punct de Informare Turistica. Crama noastra este partenera ANTREC Vrancea.

to-topto-top